Rookproef controle afvoeren en riolering

Afvoerlekkage? een rookproef biedt uitkomst

Bij een particuliere opdrachtgever speelt reeds enkele jaren een afvoer / vochtprobleem. De houtenvloer trekt gering krom (schotelen) en is er met vlagen sprake van stank overlast

Rookproef controle

Rookproef controle afvoeren en riolering

Afvoerlekkage ? een rookproef biedt uitkomst

Op basis van deze informatie is een lekkage afvoer te verwachten en hebben wij het verzoek gekregen een camera inspectie uit te voeren naar de staat van het riool / afvoer.

Tijdens de camera inspectie blijft er na reinigen sprake van slechtbeeld door vervuiling. Om vast te stellen of er sprake is van lekkage en eventuele locatie hebben we een rookproef op de afvoer uitgevoerd. Onze rookmachnies maken gebruik van een milieu vriendelijke rook produktie en zijn afhankelijk van het gebruik van de ruimte toe te passen en te regelen.
Na het uitvoeren van de rookproef is er uittreding van rook in het gedeelte waar sprake is van de schade aan de vloer. Ondanks dat een camera inspectie niet volledige duidelijkheid gaf is vastgesteld dat er sprake is van een afvoerzijdige lekkage. Na het openen van de vloer blijkt er sprake te zijn van een geringe scheurvorming op een lijmverbinding. Het zijn lijmverbindingen met geringe gebreken welke niet kunnen worden opgespoord middels een camera in de leiding maar wel met de toepassing van een rookproef.

Wilt u meer informatie over lekdetectie technieken lees dan meer op onze website of neem contact op voor de mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *