Luchtdoorlatendheidstest

Optimaliseer de luchtdoorlatendheid van uw gebouw

Bij KMZ Lekdetectie begrijpen we hoe de luchtdoorlatendheid van uw gebouw van invloed kan zijn op de energie-efficiëntie en het comfort van de bewoners. Onze gespecialiseerde luchtdoorlatendheidstesten stellen ons in staat om de luchtdoorlatendheid van uw gebouw nauwkeurig te meten en oplossingen te bieden om ongecontroleerde luchtstromen te minimaliseren, waardoor uw gebouw energiezuiniger wordt.

Het belang van een luchtdoorlatendheidstest

De luchtdoorlatendheid van een gebouw heeft een directe invloed op de energie-efficiëntie en het thermisch comfort.

Interesse in een luchtdoorlatendheidstest?

Bel 030 202 73 79

24/7 telefonisch bereikbaar of vul het contactformulier in

Blowerdoortest

Duurzaamheid bevorderen

Samen streven naar een groenere toekomst

Een goed afgedicht gebouw heeft een lagere impact op het milieu en draagt bij aan een duurzamere samenleving. Door de luchtdoorlatendheid te verminderen, vermindert u het energieverbruik en draagt u bij aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan.

Onze luchtdoorlatendheidstest diensten

Bij KMZ Lekdetectie beschikken we over de nieuwste technologieën en ervaren professionals om luchtdoorlatendheidstesten uit te voeren.

Blowerdoormeting
Een blowerdoormeting, ook wel luchtdichtheidstest genoemd, is een effectieve methode om de luchtdoorlatendheid van uw gebouw te meten. Met behulp van een krachtige ventilator creëren we een lichte onderdruk in het gebouw, waardoor we luchtlekken kunnen detecteren en kwantificeren.

Druktesten
Bij druktesten meten we de luchtdrukverschillen in uw gebouw om de luchtdoorlatendheid te beoordelen. Deze tests kunnen worden uitgevoerd in combinatie met blowerdoormetingen voor een grondige evaluatie van de luchtdichtheid.

Thermografische inspectie
Thermografie stelt ons in staat om temperatuurverschillen in uw gebouw te visualiseren, wat kan wijzen op luchtlekken. Door deze non-invasieve techniek te gebruiken, kunnen we snel en efficiënt mogelijke probleemgebieden identificeren.

Waarom kiezen voor KMZ Lekdetectie voor uw luchtdoorlatendheidstest

Wij leveren een uitgebreide rapportage aan na afloop

Bij KMZ Lekdetectie hebben we een bewezen staat van dienst in het uitvoeren van luchtdoorlatendheidstesten voor diverse soorten gebouwen. Onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor uw luchtdoorlatendheidstest. Als u wilt zorgen voor een energiezuiniger en comfortabeler gebouw, neem dan vandaag nog contact met ons op voor professionele luchtdoorlatendheidstesten. Samen kunnen we uw gebouw optimaliseren en klaarmaken voor een duurzamere toekomst.

Grondige rapportage
Na het uitvoeren van de luchtdoorlatendheidstest ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen.

Snel, volledig, vakkundig en betrouwbaar

KMZ Lekdetectie

Meer weten over een luchtdoorlatendheidstest?
Informeer bij onze specialisten
Bel 030 202 73 79
of stuur een e-mail